Grootste autoshow van Noord-Nederland strijkt neer in Stadskanaal

STADSKANAAL De grootste autoshow van het Noorden strijkt vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari neer in het Pagecentrum in Stadskanaal.

Net als in voorgaande edities komen bezoekers oog in oog te staan met circa 250 perfect onderhouden occasions van verschillende merken, modellen en prijscategorieën. De verkoop van occasions zit landelijk sterk in de lift. Gert Nijmeijer, accountmanager Events van NDC mediagroep, legt uit dat het vooral nu de moeite waard is om een bezoek te brengen aan de show.

Keuze

Nijmeijer: ,,Door de toegenomen vraag is het aanbod sterk in ontwikkeling en daardoor is er ontzettend veel keuze. Bezoekers kunnen er ook dit jaar vanuit gaan dat de deelnemende bedrijven het beste van het beste zullen tonen. Stond de teller vorig jaar op 4.000 bezoekers; dat aantal willen we dit jaar op z’n minst evenaren.’’

Naast Autobedrijf H. Kuper, Emile Bakker Auto’s, Autobedrijf Vos, Renault Herbers, Autobedrijf Meijer, Autobedrijf ACSL van Staalduinen en Auto Doorten hebben Autobedrijf Potgieter, Auto Deals-Noord en G.J. Mensen Tuning hun deelname voor de grootste autoshow van het Noorden bevestigd.

De entree is net als in voorgaande jaren ook in 2020 gratis.

Vind je nieuwe auto op Autocircuit.nl