Drogisterij Maat weer open na verbouwing

Emmen - Drogisterij Maat in winkelcentrum De Rietlanden in Emmen opent op donderdag 30 januari om 10.00 uur weer zijn deuren.

De winkel, die weer DA-drogist wordt, heeft een complete make-over gekregen. Door de zaak op een andere manier in te vullen, is meer ruimte gecreëerd voor de producten en diensten.

DA Drogisterij Maat gaat de heropening groots vieren. Alle klanten ontvangen van 30 januari tot en met zaterdag 1 februari 20 procent korting op hun aankopen. Bovendien mag ook elke klant aan het rad van fortuin draaien voor leuke prijzen. Ook zijn er elke dag activiteiten op de winkelvloer. Zo is Zarqa op donderdagmiddag met een huidanalyse apparatuur aanwezig. Vrijdag kan de klant in de winkel terecht voor adviezen over voeding en vitamines van de orthomoleculair therapeut van Orthica. Zaterdag verzorgt Herome een mini manicure behandeling. Daarnaast zijn er op deze dag ook leuke activiteiten voor kinderen. Voor meer informatie, zie de advertentie in deze krant en de Facebookpagina van Drogisterij Maat.