Geniet van oldschool R&B- en hiphopclassics in Eetcafe Groothuis

Emmen - Liefhebbers kunnen op zaterdag 25 januari genieten van oldschool R&B- en hiphopclassics. In Eetcafe Groothuis staat dan het evenement ‘Shhh…!’ op de agenda. Het is een totaal nieuw concept voor Emmen, stelt de organisatie, Nou& Events.

,,Het moet een ‘gat’ opvullen. De hele gedachte achter ‘Shhh…’ is een fijne vibe, met leuke mensen genieten van een drankje in een leuke sfeer. De lekkere R&B- en hiphopclassics van vroeger wakkeren je nostalgische gevoel aan, terwijl nieuwere nummers een wereld voor je openen! Dat is er simpelweg in Emmen of omgeving bijna niet.”

De voorbereidingen bevinden zich in de laatste fase. Bezoekers vanaf 21 jaar zijn welkom. ,,Het feest vindt plaats tussen 21.00 en 02.00 uur, dat is dus prima te combineren met werk of andere plannen. En zo kan de oppas ook weer op tijd naar huis”, melden de mannen van Nou& Events lachend.

Om het feest te bezoeken is alleen kosteloos aanmelden voor de gastenlijst noodzakelijk. Ook kan een tafel worden gereserveerd via e-mail: vip@nou-en.nl. Voor meer informatie en aanmelding: www.nou-en.nl/guestlist of kijk op de Facebookpagina of Instagram.