Verbouwde salon in Klazienaveen heet voortaan Scala

Klazienaveen - Salon 23 aan de Langestraat in Klazienaveen is onlangs grondig verbouwd. Tevens heeft het bedrijf een andere naam gekregen. De salon heet voortaan Scala.

Eigenaresse Nicole Poede vertelt: ,,De salon is uitgebreid met een oppervlakte van honderd vierkante meter. Het pand is voorzien van een compleet nieuwe voorgevel. Het was voor ons een intensieve verbouwing om de twee winkelpanden samen te laten smelten en er zo een droomzaak van te maken. Ik ben dan ook enorm trots op het eindresultaat en op de mensen die geholpen hebben mijn droom te realiseren.”

Nicole vervolgt: ,,Ook wilde ik al langere tijd mijn salon meer als brand (merk) neerzetten. Daarom heb dus gekozen voor een naam, namelijk Scala. Het leek mij nu met deze uitbreiding de uitgesproken kans om dit te veranderen. Het is een ruimte waar getalenteerde mensen met elkaar kunnen samenwerken en daarmee elkaar versterken.”

,,Naast ons werk in de salon doen wij nog veel meer om alles eruit te halen wat mogelijk is. Daarom volgen wij regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kleur en kniptrends. Ook doen we ieder jaar mee aan wedstrijden.”