Bosma Bedden houdt spectaculaire opruiming

Emmen - Bosma Bedden in Emmen maakt in de showroom plaats voor de nieuwe collectie. Vanaf tweede kerstdag begint de jaarlijkse spectaculaire winteropruiming. Veel bedden, boxsprings, complete bedden, ledikanten, matrassen, bedbodems, nachtkastjes en hoofdborden gaan met kortingen tot 50 procent de deur uit.

De winteropruiming van de winkel aan de Nijbracht in Emmen trekt elk jaar veel kopers. ,,Wees er dus snel bij”, zegt Gerrie Bosma. ,,We verwachten ook dit keer weer een grote toeloop van koopjesjagers.” Dat houdt volgens Bosma niet in dat de bekende service, zekerheid, garantie en de juiste voorlichting erbij inschiet. ,,Zeker niet. Wij staan voor onze producten, al zestig jaar lang en iedereen die hier iets koopt weet zeker dat hij met een goed product naar huis gaat.”

In de loop der jaren heeft de winteropruiming van Bosma Bedden een grote bekendheid verworven bij de klanten. ,,We worden nu al regelmatig benaderd met de vraag wanneer de winteropruiming begint”, lacht Bosma. ,,Klanten weten dat ze er vlug bij moeten zijn. Het aanbod in de opruiming bestaat uit artikelen van de uitlopende collectie.”

In de gezellig aangeklede showroom staan alle boxspring combinaties opgesteld die met korting de deur uitgaan. Dat zijn de merken Caresse, Velda en het exclusieve Royal Dream huismerk. Bovendien heeft Bosma Bedden een grote sortering beddengoed en de bekende Tempur matrassen in huis. Gerrie Bosma voegt daar nog aan toe: “Voor iedere klant geldt natuurlijk gewoon onze dertig dagen slaapgarantie. Ben je na die periode niet tevreden, dan zoeken we gewoon een andere oplossing.”