Fixet Schoonoord wordt Bouwmarkt Schoonoord

Schoonoord - ,,Wij krijgen een nieuwe naam, want vanaf 1 januari 2020 gaat Fixet Schoonoord van de gevel en worden wij Bouwmarkt Schoonoord”, zegt de 39-jarige eigenaar Rik Assen.

,,De reden van onze naamswijziging is dat we ons aansluiten bij een andere inkooporganisatie. Bij deze nieuwe organisatie kunnen we een uitgebreider assortiment aanbieden tegen scherpere prijzen, maar wél met de service en kwaliteit die de klanten van ons gewend zijn.”

Assen: ,,Uiteraard kunnen onze bezoekers straks ook bij Bouwmarkt Schoonoord rekenen op deskundig advies, diversiteit in tuinhout, onze klussendienst en nog veel meer. Houd de folders, advertenties en social media in de gaten voor extra scherpe acties.”

De verandering is een uitdaging voor Rik Assen en zijn vakkundige team. De eigenaar kan in de nieuwe situatie bij meer leveranciers én gerichter en scherper inkopen. ,,Ik heb uiteraard alle vertrouwen in Bouwmarkt Schoonoord en kan vanaf 1 januari nog meer als ondernemer met een eigen identiteit aan de slag gaan.” Waarom de naam Bouwmarkt Schoonoord? ,,Door die naam is het voor iedereen direct duidelijk wat voor bedrijf het is en in welk dorp het zit”, zegt Assen.

Inclusief hulpkrachten kan de bouwmarkt aan de Maatschappijweg in het reuzendorp Schoonoord rekenen op de inzet van twaalf medewerkers. Meer informatie staat op www.fixetschoonoord.nl en vanaf 1 januari 2020 op www.bouwmarktschoonoord.nl.