Gamma Emmen is compleet vernieuwd

Emmen - De vestiging van Gamma in Emmen is compleet vernieuwd. De bouwmarkt aan de Nijbracht, die op woensdag 11 december weer zijn deuren opent, is nu nog overzichtelijker en de artikelen zijn op een logische manier bij elkaar geplaatst. Op deze manier vindt de klant snel zijn weg en heeft zo alles bij elkaar voor iedere klus.

Gamma heeft een nieuw verfconcept met verfspecialisten. Ook het slim wonen assortiment is uitgebreid. Zo biedt Gamma slimme thermostaten aan die ervoor zorgen dat je huiskamer warm is als je thuiskomt en energiezuinige verlichting die je gemakkelijk bedient vanaf je mobiele telefoon.

De bouwmarkt viert de opening van woensdag 11 tot en met zondag 15 december met feestelijke activiteiten en volop voordeel. Kijk in de speciale openingsfolder of op de website voor het totale programma en de diverse aanbiedingen: gamma.nl/emmen. Daarnaast ontvangt iedereen alleen deze week 15 procent korting op alles. De vernieuwde winkel biedt nog veel meer: scherpe prijzen, verrassende aanbiedingen, maatwerk en extra assortiment op bestelling. Uiteraard kan de klant bij Gamma ook terecht voor de grote constructieve klus. De bouwmarkt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en in de maand december op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.