No Limit Events Emmen slaat handen ineen met Drenthe College

Evenementenorganiator No Limit Events uit Emmen, onder meer bekend van Emmen On Ice en Hello Festival, gaat de komende jaren samenwerken met het Drenthe College.

Studenten van het Drenthe College gaan de komende weken onderzoeken op welke wijze zij bij de evenementen van No Limit Events betrokken kunnen worden, via technische opleidingen, evenement-organisatie en bijvoorbeeld horeca.

Richard de Groot van No Limit Events: ,,We zijn in hart en nieren een Drents organisatiebureau. Het is dan ook voor ons enorm belangrijk om verbinding te maken met diverse Drentse partijen. Omdat Drenthe College ook actief op zoek is naar de verbinding met de regio verliepen de gesprekken die tot deze overeenkomst hebben geleid snel en soepel. Vanuit die bestendigheid kan iets moois groeien.”

‘Waardevolle praktijkervaring opdoen’

Albert Bruins Slot, voorzitter College van Bestuur van Drenthe College: ,,Het mag duidelijk zijn dat de evenementen die No Limit Events organiseert tal van werkzaamheden kent waar onze studenten waardevolle praktijkervaring kunnen opdoen.”