De Verleiders Female te zien in Atlas Theater

Emmen - In het Atlas Theater in Emmen is op zaterdag 30 november de voorstelling ‘De Verleiders Female’ te zien. ‘Een voorstelling onder de gordel’, zoals de makers het noemen.

De Verleiders maken al enkele jaren stukken over macht. Één onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Tot nu toe. Want hier zijn De Verleiders Female: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal.

Brandende kwesties als one size fits men, salon feminisme, het onzichtbare werk dat gedaan wordt door onzichtbare vrouwen, de maatschappelijke rolverdeling, gender discriminerende gezondheidszorg, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, de male gaze, de baby boete en #MeToo, ze komen allemaal aan bod. Afgewisseld door keiharde feiten die definitief aantonen dat we in een aartsconservatief land leven, ook al denken we van niet.

Dit alles volgens het bekende en beproefde Verleiders-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Kijk op www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.