Zantingh Tweewielers presenteert de nieuwste e-bikes

Nieuw-Amsterdam - Zantingh Tweewielers in Nieuw-Amsterdam houdt op vrijdag 29 en zaterdag 30 november een e-bike show. Aanleiding om de show nu te houden is volgens eigenaar Jan Zantingh dat de voorraad bij de fabrikanten in de wintermaanden hoog is. In het voorjaar duurt het langer voordat een fiets geleverd kan worden.

Om de klant in het voorjaar niet teleur te stellen is er nu dus een show van de modellen voor 2020. Zo zijn de nieuwste modellen van onder andere Giant, Batavus, Sparta, Scott, Cortina, e bike das Original en Trek grotendeels aanwezig.

Jan Zantingh: ,,De klant heeft tijdens deze dagen de mogelijkheid om de fiets te ‘kopen’, maar hoeft deze nog niet te betalen of aan te betalen. Als de klant de fiets in maart geleverd wil hebben, dan kan dit. De fiets wordt dan vastgelegd bij de fabrikant. De klant, die wel besluit om dit jaar al een fiets te kopen, kan veel voordeel behalen. Tevens zijn er nog enkele modellen 2019 die tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Kortom, dit mag u niet missen. De koffie staat klaar.”

Meer informatie via telefoon 0591-551708 of https://zantinghtweewielers.nl