Emmen on Ice ook tijdens kerst en op nieuwjaarsdag geopend

Het Raadhuisplein in Emmen is dit jaar opnieuw het toneel van een grote overdekte ijsbaan: Emmen on Ice. Komende maandag start organisator No Limit Events met de opbouw.

De ijsbaan opent op zaterdag 7 december. Tot en met zondag 5 januari kunnen schaatsliefhebbers het ijs betreden. Dit jaar is de ijsbaan voor het eerst ook op beide kerstdagen en op 1 januari geopend.

Pubquizzen

Behalve schaatsen is er volgens Richard de Groot ook meer te beleven. ,,Het horeca-gedeelte krijgt een Oostenrijks sfeertje, tevens het toneel voor twee inmiddels uitverkochte pubquizzen. Ook de aparte kinderbaan, het schoolschaatsen en de VolkerWessels Curling Cup staan op de agenda.”

Curling Cup: volledig uitverkocht

Ook de Curling Cup trekt veel belangstelling. ,,Zeven jaar terug begonnen we met dertien teams. Inmiddels doen 120 teams mee en is de competitie uitverkocht.” De voorrondes vinden plaats van 9 tot en met 13 december en van 16 tot en met 20 december. De finale is op zaterdag 4 januari. De wedstrijden beginnen steeds om 19.30 uur.

Stille disco op het ijs

Andere attracties bij Emmen on Ice zijn dit jaar de ‘Silent Disco on Ice’ en een karaokeavond, beide op vrijdag 27 december van 20.00 tot 23.00 uur.

Het volledige programma is te lezen via deze link.