Dolf Jansen kijkt terug op 2019 in Atlas Theater

Emmen - Dolf Jansen staat op donderdag 28 november met Oudejaars 2019 in het Atlas Theater in Emmen. Het is de dertigste Oudejaars die Dolf speelt.

In plaats van een feestelijke avond in ZiggoDome of een eerbetoon in Carre, speelt hij tachtig keer die voorstelling in heel Nederland, waaronder dus het Atlas Theater. Binnen anderhalf uur en met hoge energie fileert Dolf dit jaar. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard.

Dolf Jansen (1963) startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet.

DWDD

Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma's voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaarprogramma's. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s als Pauw en DWDD.

Dolf is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma's. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke week te horen met 'Afslag Thunderroad' en 'Spijkers met Koppen'. De voorstelling in het Atlas Theater begint om 20.00 uur. Voor meer informatie en kaarten: www.atlastheater.nl