Mensenlinq informatieavond in het Atlas Theater

Emmen - In het Atlas Theater in Emmen wordt op dinsdag 26 november een Mensenlinq informatieavond over de uitvaart gehouden. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst, die duurt van 19.00 tot 22.00 uur, komen onder meer levenstestamenten, financieel gezond leven en de waarde van een voorgesprek met een uitvaartverzorger aan de orde.

De organisatie is in handen van NDC mediagroep, in samenwerking tussen de Rabobank, Kral en Schukken netwerk notarissen, Grummel Uitvaartzorg en Vermeer Uitvaartzorg. Vanaf 20.00 uur staan er drie presentaties over de verschillende onderwerpen op het programma. Mr. M.B.C. van Wijk vertelt over de voordelen van een levenstestament. Greetje Tieks van de Rabobank heeft diverse tips voor een financieel gezond leven en de uitvaartverzorgers Judith Grummel en Peter Vermeer leggen uit waarom een voorgesprek met een uitvaartverzorgers zeer waardevol kan zijn. ,,Met deze tips en adviezen kunt u veel zorgen en onduidelijkheden bij u zelf of uw naasten wegnemen. Met enkele praktische tips kunnen onnodige kosten en andere vervelende zaken voorkomen worden”, aldus de organisatoren.

Van 21.00 tot 22.00 uur hebben belangstellenden de mogelijkheid om persoonlijke gesprekken te voeren met medewerkers van de deelnemende bedrijven. De toegang is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst met opgave van het aantal personen kan via e-mail: emmen@mensenlinq.nl