Intertoys Emmen heeft wind weer in de zeilen

Aangeboden door: Intertoys Emmen

Intertoys Emmen is na de overname in april alweer ruim een halfjaar onderweg aan de Derksstraat 9 in Emmen. Terugkijkend op die periode is Intertoys-franchisenemer Johannes Vasse meer dan tevreden en kijkt vol vertrouwen uit richting de toekomst.

,,Er is op speelgoedgebied natuurlijk wel het één en ander veranderd in Emmen, maar ik denk dat wij met onze formule de klant nog altijd zo optimaal mogelijk kunnen blijven bedienen en daar zijn we zeer content mee’’, vertelt Vasse.

De Intertoys-vestiging in Emmen is niet zomaar een vestiging vervolgt Vasse. ,,In tegenstelling tot andere winkels van Intertoys waar alleen het zogenaamde speelgoed van Intertoys terug te vinden is, verkopen wij ook speelgoed van een groot aantal andere leveranciers. Deze invulling, die onder meer ook gericht is op de lokale markt, maakt ons aanbod diverser en breder en op deze wijze proberen we ons nog steeds te onderscheiden. Mensen waarderen de ruime keuze die wij in de winkel en online kunnen bieden. Wij kunnen de klant in principe alles bieden op het gebied van speelgoed, mits de leverancier het op voorraad heeft.’’

Met de feestdagen in het vooruitzicht staat alles weer op scherp in Emmen legt de ondernemer uit. ,,Natuurlijk doen we het hele jaar ons uiterste best voor de klant, maar dit zijn wel de drukste tijden van het jaar waarin we ons zeker niet onbetuigd laten met het verstrekken van mooie aanbiedingen. We nodigen iedereen vanaf deze plek dan ook van harte uit om gauw eens een bezoekje te komen brengen.’’

Nieuwsgierig wat Intertoys Emmen voor u kan betekenen? Breng gerust eens een bezoekje aan de winkel. De medewerkers heten u van harte welkom. Neem voor speelgoed inspiratie alvast een kijkje op www.intertoys.nl.

Intertoys Emmen
Derksstraat 9
7811 AJ Emmen
Tel. 0591-615495
Internet. www.intertoys.nl