Vernieuwde Albert Heijn in Sleen volledig gasloos

Sleen - De verbouwing was ingrijpend, maar de klus is geklaard. Supermarkt Albert Heijn Klaver Kortwijk in het brinkdorp Sleen is heropend door drie generaties van de ware ondernemersfamilie Kortwijk-Klaver. „Door de warmte-terugwininstallatie gebruiken we geen gas meer. Dat levert een forse energiebesparing op”, zegt supermarktmanager Bas Klaver.

Eigenaresse Bea Kortwijk, Bas en Susan Klaver en Katrinus Kortwijk drukten gezamenlijk op de lichtblauwe knop. De winkel heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er nu een veel ruimer assortiment aan producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat sneller door de nieuwe zelfscankassa’s.

„Bijzonder om samen met mijn moeder, zus en opa onze nieuwe winkel te openen”, zegt Bas Klaver. De winkel die al sinds 1932 door de familie Klaver-Kortwijk in Sleen wordt gerund, is binnen de bestaande muren verbouwd.

Klanten maken tot en met zaterdag 16 november kans op honderd prijzen en vijf keer één minuut gratis winkelen. Deze keer bij een besteding vanaf 15 euro bij de vernieuwde supermarkt in Sleen.