Dina de Vreeze exposeert in Galerie Beeldbrengers

Emmer-Compascuum - In Galerie Beeldbrengers in Emmer Compascuum zijn tot en met zondag 22 december schilderijen van Dina de Vreeze te zien. Daarnaast toont Erna de Graaf uit Roswinkel oester- en zeepokkenobjecten.

Dina de Vreeze, afkomstig uit Emmer-Compascuum, ziet in alle gewone dingen wel een onderwerp om te schilderen. Op deze expositie laat ze landschappen en vrouwenfiguren zien. Ze besteedt vele vrije uurtjes aan het schilderen, aquarelleren en pasteltekenen. Daarnaast begeleidt ze, onder de naam BB-Atelier, vier groepen die elke week de penselen oppakken.

Erna de Graaf werkt met acrylverf, aangevuld met allerlei materialen zoals textiel, stro, gips, schelpen en ander natuurlijk materiaal. Ze komt vaak tot verrassende combinaties, kleurrijk, abstract en expressionistisch. Ze laat zich inspireren door de natuur, het heelal en door andere culturen.

Galerie Beeldbrengers naast exposities nog meer te bieden voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden workshops gegeven en er zijn kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop. De galerie is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie; www.beeldbrengers.nl