Drogisterij Maat in Rietlanden gaat door

Emmen - Ruim anderhalve maand geleden heeft Drogisterij Parfumerie Maat aan de Noorderstraat in Emmen de deuren gesloten. Toch is Drogisterij Maat niet verdwenen. Al sinds 2008 is er een tweede vestiging in het winkelcentrum in de wijk Rietlanden. De winkel wordt gerund door Saskia Maat, dochter van Joop en Alice Maat.

Saskia kreeg het drogisterijvak met de paplepel ingegoten. Sinds 1999 werkt ze fulltime in de drogisterij, eerst in de Noorderstraat, later in Rietlanden. Daar runt ze samen met haar team een winkel met een uitgebreid assortiment.

Een goed advies staat bij DIO Drogisterij Maat hoog in het vaandel. Het is een gecertificeerde drogisterij, wat betekent dat het verantwoorde zorg biedt. Naast de verplichte scholing op het gebied van geneesmiddelen volgen de medewerkers regelmatig nascholingen om vakkennis goed op peil te houden en de klant zo van een goed advies te voorzien.

Hoogwaardige kwaliteit

Naast het standaard drogisterij assortiment biedt Maat merken van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn voedingssupplementen verkrijgbaar van onder andere New Care, Vitalize en Pharma Nord. Deze merken staan voor kwaliteit. Dat geldt ook voor de producten van Alka, dat verzuring van het lichaam tegengaat. Onlangs heeft drogisterij Maat het asssortiment uitgebreid met de homeopathische producten van Heel en het mooie snoepconcept van Food2Smile, dat zich onderscheidt doordat het gluten-, lactose- en suikervrij is.

De winkel is ook het adres voor uiterlijke verzorging. Naast de producten van Louis Widmer zijn de artikelen van Zarqa verkrijgbaar. Zarqa werkt met de kracht van mineralen uit de dode zee. Kortgeleden zijn de make-up producten van PUPA aan het assortiment toegevoegd.

De geuren van Hugo Boss en Marc Jacobs staan uitgebreid bij Maat op de plank. Tijdens Black Friday zijn er ludieke acties. Meer informatie: telefoon 0591-673912 of op Facebook: www.facebook.com/drogisterijmaatrietlanden/