Grootste trampolinepark van Drenthe komt in Emmen

Emmen - Het grootste trampolinepark van Drenthe staat straks in Emmen en opent eind december de deuren. Dat is in ieder geval het streven van initiatiefnemer Wai-Yip Pang van Urban Jump & Playground.

Eerder dit jaar werd al bekend dat in het voormalige pand van Jysk aan de Nijbracht deze attractie zou komen. In het trampolinepark kunnen bezoekers straks in 14 verschillende jump area’s terecht.

Omdat het park hoogte nodig heeft, is het grootste deel van de verdieping in het pand eruit gehaald. Een deel dat overbleef doet dienst als het Urban Jump Café.

De keuze om het park in Emmen te vestigen was voor Pang geen moeilijke beslissing. ,,Deze plaats heeft geen trampolinepark, terwijl Emmen de grootste gemeente van Drenthe is qua inwoners en oppervlakte.”

Ook geeft hij aan dat het park een uniek concept is. ,,Naast de trampolines wordt het park echt een ‘family entertainment center’, zoals Pang het zelf omschrijft. Arcade machines in de vorm van airhockey, boksbal en basketbal zijn ook aanwezig. Daarnaast komt er een speeltuin voor de allerkleinsten. ,,In de mini jump uurtjes kunnen kinderen van 1,5 tot en met 6 jaar samen met ouders op een leuke en veilige manier leren springen, vallen en weer opstaan” vertelt Pang enthousiast.

Ook wil Pang toeristen naar Emmen trekken door arrangementen in samenwerking met verschillende organisaties aan te bieden. ,,Ook hebben we al contact met basis- en middelbare scholen, voetbalverenigingen en trampoline- en turnverenigingen. Zelf gaan we ook lessen en fitness jumping aanbieden. Voor de feestbeesten komen we ook met jump disco.”

Kijk ook op www.facebook.com/urbanjumpemmen