Liefhebbers testen fietsen van het merk BH Bikes

Emmen - Fietsliefhebbers konden onlangs diverse modellen van het Spaanse merk BH Bikes uitproberen bij Zwiers Wielersport aan de Jules Verneweg in Emmen.

BH Bikes staat bekend om zijn sportieve modellen, zoals racefietsen, MTB’s en een zeer ruim assortiment E-bikes. De letters BH zijn al meer dan een eeuw synoniem met tweewielers, wielersport, sportiviteit en overwinnen. Met BH zetten veel kinderen hun eerste, aarzelende trappen op de pedalen en ook hebben legendarische wielrenners hun mythe gevestigd op één van hun fietsen.

Zo’n 150 liefhebbers hebben diverse modellen van BH Bikes getest. Zwiers Wielersport had een testparcours uitgezet in de Emmerdennen. Het werd gebruikt door veel fanatieke mountainbikers op zowel cross country MTB’s als elektrische MTB’s. Onder begeleiding van medewerkers van Zwiers Wielersport konden de fietsers ervaren dat de kwaliteit van de modellen erg hoog is. De gebruikers waren dan ook zeer positief over de fietsen van BH Bikes. De prijs-kwaliteitverhouding wordt ook als een zeer sterk punt gezien. Onder het genot van een hapje en drankje konden de aanwezigen nagenieten van een zeer geslaagde sportieve dag.

Kijk voor meer informatie op www.zwierswielersport.nl