Keukenboerderij Roswinkel bestaat veertig jaar

Roswinkel - Keukenboerderij Roswinkel bestaat veertig jaar. In 1979 begon eigenaar Chris Leegstra als zelfstandige. Als meubelmaker maakte hij zelf meubelstukken. Onverwoestbare eiken meubels die een leven lang meegingen. Een kwaliteit waarmee hij zichzelf destijds onbedoeld uit de markt prijsde.

De meubels waren zo goed dat herhalingsaankopen uitbleven en daarom besloot hij zijn marktgebied te verbreden. Natuurlijk nog wel vanuit de missie om alleen de beste kwaliteit te verkopen. Het werden onverwoestbare massieve keukens. Eerst met nog steeds eiken als belangrijkste materiaal, maar daarna ook andere materialen. Eind jaren tachtig werd Leegstra importeur van Franse keukens en haalde hij alle mogelijke stijlen en smaken in huis. En dat geldt anno 2019 nog steeds voor Keukenboerderij Roswinkel.

Hoewel de meeste keukens nu van Duitse komaf zijn, staat de keukenstudio nog steeds voor moderne keukens, hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Leegstra is wars van de misleidende verkooptechnieken, waarmee concurrenten te werk gaan. ,,Bij ons is alles transparant en ziet de klant direct waar hij aan toe is. Geen geneuzel of gepingel, maar maatwerk. Wij hebben voor elk budget een keuken en bieden altijd dezelfde hoogwaardige service. Een absoluut voordeel van onze studio is bijvoorbeeld onze grote opslagloods. Hier hebben we veel apparatuur en materiaal opgeslagen. Is er iets onverhoopt kapot gegaan, dan vervangen onze monteurs het in mum van tijd.”