Sfeervol Oogst 2019 biedt veel noviteiten op woongebied

Steenwijksmoer - Herman Haverkort heeft samen met zijn team en zakelijk partner Koos Mooiweer van Mooiweer Styling en Decoratie een sfeervol Oogst 2019 samengesteld. Het is de 37e editie van Oogst bij Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. Tot en met 27 oktober zijn er veel noviteiten in de indrukwekkende showroom te bewonderen.

Wat te denken van low dining, het is de trend voor de levensgenieter. ,,Low dining is actief relaxen maar wel aan tafel. Het voelt vanwege de minder hoge stoelen en tafel minder formeel dan tafelen aan de hoge eethoek”, vertelt Haverkort. ,,En natuurlijk kan de bezoeker aan Oogst 2019 het relaxte tafelen al bekijken en uitproberen.” Ook werkt Haverkort weer samen met Harvink. ,,Het is kwaliteit, comfort en vernieuwend design. En het is op en top Nederlands, want elk meubel is volledig vervaardigd van materiaal van eigen bodem, waarbij gekozen is voor duurzaamheid.”

Plastic afval

Als je van exclusief meubeldesign en ook van de natuur houdt, moet je zeker naar Oogst 2019. Zo is te zien dat plastic afval heel mooi kan zijn. De innovatieve meubelmakers van Van der Sant laten de bomen netjes staan en maken uiterst comfortabele designmeubelen van verzameld plastic zwerfafval uit de zee. Maar ook het topmerk De Ploeg gebruikt visnetten welke uit zee worden gehaald, plastic afval en tassen om een prachtige collectie gordijnen in diverse natuurtinten met een warme uitstraling te maken.

Mooiweer Styling en Decoratie heeft voor de perfecte aankleding van de showroom gezorgd. Mooiweer is dealer geworden van Woodwick. ,,Deze geurkaarslijn staat bekend om z’n houten lont wat knispert als je deze brandt. Maar ook de collectie glasobjecten is dit jaar weer uitgebreid met nieuwe merken, waaronder Gilde handwerk uit Duitsland”, vertelt Koos Mooiweer.

Prachtige schalen en vazen

Passe-partout is een samenwerking aangegaan met decoratie- en verlichtings leverancier Haans Lifestyle. Onder het merk Initials brengen zij prachtige schalen en vazen in smoked en topaz gekleurd glas, houtsculpturen in mangohout en bijpassende Pebble kussens in rijke velours stoffen.

Mooiweer Styling en Decoratie komt ook graag bij de klant thuis voor een compleet stylingadvies. ,,Vaak na de plaatsing van de meubelen door Haverkort Interieurs komen we graag bij de klant thuis voor de afstyling van hun interieur. We kunnen dan bijvoorbeeld verlichting, woonaccessoires, wandobjecten, planten en vloerkleden op zicht plaatsen.”

Kijk voor meer informatie op www.haverkort-interieurs.nl