Zondagmiddagconcert van Bonnie Bishop in VanSlag

Borger - Bonnie Bishop werd geboren in Cincinnati, Ohio. Ze komt uit een muzikaal gezin: haar vader was bluespianist en haar moeder speelde cello. Een deel van haar jeugd bracht ze door in Houston, Texas. Momenteel woont ze in Nashville, Tennessee, maar op zondag 20 oktober is ze gewoon in VanSlag in Borger.

Ze is dan op tournee in de oude wereld om haar nieuwe, zevende album The Walk, dat op 4 oktober uitkwam, te presenteren. Zo staat ze een dag eerder op het Ramblin Roots Festival in Tivoli Vredenburg.

Bonnie Bishop, die zelf gitaar en piano speelt, wordt begeleid door Ryan Tharp – gitaar en lap steel, Harmoni Kelley – bass, en Clint Kirby - drums and percussion. Ze brengt een geweldige mix van country en soul.

Bonnie Bishop probeerde jarenlang als singer-songwriter te overleven in Nashville en proefde even van het succes als haar song Not Caused I Wanted To op een album van haar idool Bonnie Raitt verschijnt. Een aantal jaren en albums later vindt ze haar ‘stiel’ in de countrysoul. Op het met Steve Jordan opgenomen The Walk legt ze in zeven, uitgesponnen episodes haar ziel bloot vanaf het meeslepende Love Revolution tot aan het broeierige Women at the Wellis.

Het concert van Bonnie Bishop en haar band vindt zondag plaats tussen 15.00 en 18.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.