PVC Vloeren: dé vloer die alles heeft!

Aangeboden door: Woninginrichting Giezen

PVC vloeren van Woninginrichting Giezen in Emmen zijn super sterk en staan met stip op één wanneer je vloerverwarming of vloerkoeling hebt. Inmiddels is PVC er in zoveel uitvoeringen dat je er elke sfeer in huis mee kunt bereiken en pssst… hoor eens, hoe stil.

Voordelen

Glas drinken laten vallen? Geen probleem. Vetspetters rond het fornuis? Geen probleem. Chaos rondom de eettafel na etenstijd? Geen probleem. Creatieve kinderen met stift of verf? Geen probleem. Doekje er over, en klaar! PVC vloeren van Woninginrichting Giezen zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch. Eenvoudiger kunnen we dat niet uitleggen.

Duizelingwekkend veel mogelijkheden

Volop keuze, of het nu om hout of een tegel gaat. Of een smalle of brede plank. Met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. Een beperkt of juist ruim budget. Wij stellen onze collectie zo samen dat iedereen kan slagen binnen onze PVC vloeren collectie.

Visgraat PVC vloer

De trend van tegenwoordig in vloeren is toch wel de terugkeer van de visgraatvloer. De klassieker, bij iedereen bekend, is echter wel in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk zijn de klassieke visgraatvloeren met de mooie honingkleuren ook nog volop te koop, maar tegenwoordig hebben deze vloeren toch een iets rustieke uitstraling gekregen.

Vroeger waren smalle plankjes de trend, tegenwoordig zijn de plankjes een stuk breder geworden. Dit geeft de vloer een stoere, trendy en robuuste uitstraling. Het visgraatmotief past hierdoor in zowel landelijke als moderne interieurs.

Samengevat biedt een PVC vloer vele voordelen. Ze voelen warm aan, zijn stil in gebruik, waterdicht en gaan zeer lang mee. Vandaar dat er tegenwoordig steeds meer PVC vloeren leverbaar zijn in een visgraatmotief. Hiermee worden de positieve eigenschappen van de PVC vloer gecombineerd met de mooie uitstraling die een visgraatvloer geeft. Bovendien kun je de vloer een eigen tintje geven, bijvoorbeeld door een mooie band en bies aan de zijkant te maken.

Woninginrichting Giezen

Stap gerust eens binnen in onze winkel aan de Weerdingerstraat 14 in Emmen om u te laten inspireren op het gebied van PVC vloeren. Naast diverse vloeren hebben we ook gordijnen, raamdecoratie, zonwering en vloerkleden in ons assortiment. U kunt aan de achterzijde van de winkel gratis parkeren.