Roon Staal treedt op in Stadstheater

Emmen - Zanger en pianist Roon Staal verzorgt op vrijdag 18 oktober een concert in het Stadstheater in het Rensenpark. Tijdens deze herfsttour zal hij zijn nieuwe album ‘Peace’ presenteren.

De nieuwe herfsttour met 19 concerten op verschillende locaties door heel Nederland volgt op zijn succesvolle zomertour afgelopen juni. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 werd hij genomineerd voor een musical award voor zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat. Eerder had hij een hoofdrol in de rock-opera Tommy (2002), en had hij rollen in de musicals Rembrandt (2006) en Gavroche (1991).

Staal weet als onafhankelijke musicus met een eigen platenmaatschappij en boekingskantoor met zijn authentieke performance een steeds groter publiek te bereiken met zijn unieke vertolkingen van bekende songs en eigen Engels- en Nederlandstalige werken.

Tijdens het concert in Emmen komen veel werken van zijn nieuwe album langs waaronder ‘Waltzing Matilda’, ‘I Have A Dream’, ‘Across The Universe’ en zijn eigen songs, waaronder ‘Peace’ en ‘Simple Song’. Het concert begint om 20.00 uur. Voor meer informatie: www.roonstaal.com of telefoon 06-30025992.