Slanker en fitter de komende winter in

Emmen - Veel mensen willen afslanken, maar vaak valt dat niet mee in het drukke leven van alle dag. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan, bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu.

Petra en Cor Bartelink zijn nu twee jaar bezig met Easyslim.nu in deze regio. Er zijn vestigingen in onder andere Hardenberg en Emmen. Vele klanten hebben al kennis kunnen maken met afslanken via Easyslim.

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat, dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, via elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt een klein uurtje en Belangstellenden kunnen tijdens de openingstijden altijd binnenlopen voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek/proefbehandeling.

Petra Bartelink is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht, al jaren tobde zij met haar gewicht, diëten, sporten, nog meer diëten, het hielp altijd even, maar altijd was er sprake van het jojo-effect. Als geen ander weet ze hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven.

Meer informatie of het maken van een afspraak kan via www.easyslim.nu of telefoon 06-53353464.