Jouw Hypotheek is eerlijk en onafhankelijk

Emmen - Aan de Weerdingerstraat in Emmen zit sinds kort Jouw Hypotheek. Eigenaar van Jouw Hypotheek is Henk Eising. Na jaren bij SC Veendam en FC Emmen in het betaald voetbal te hebben gewerkt kroop het bloed waar het niet gaan kan en besloot Eising met de financiële dienstverlening zijn oude passie weer op te pakken.

Al 32 jaar geleden opende de ondernemer een vestiging van De Hypotheker met de bekende slogan ‘Jazeker!’. Tussen 1987 en 2008 was hij eigenaar van diverse kantoren van De Hypotheker. En met succes, want in zowel 1991, 1992 als 1993 werd Eising landelijk uitgeroepen tot De Hypotheker van het Jaar.

De jarenlange ervaring van Eising en het grote netwerk maken dat Jouw Hypotheek meer dan wie dan ook de weg weet in het woud van aanbieders. Jouw Hypotheek is een zogeheten onafhankelijke adviseur, die letterlijk deuren opent naar de meest gunstige hypotheek en naar verschillende goede geldverstrekkers. Eising: ,,Een hypotheek dient als gegoten te zitten en een goed hypotheekadvies is dan ook echt maatwerk. De ervaring leert bijvoorbeeld dat een maximale hypotheeklast voor de één iets heel anders betekent dan voor de ander. Levensstijl, hobby’s, plannen voor de toekomst, het heeft er allemaal mee te maken.”

Nuchter en zonder poespas

Jouw Hypotheek houdt hier rekening mee, maar geeft bijvoorbeeld ook advies over het vastzetten van de rente, belastingregelingen of de mogelijkheden van zzp’ers. Eising: ,,Tijdens een goed gesprek bespreken we de persoonlijke situatie en komen we er snel achter wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen we een realistisch en haalbaar plan op en attenderen de klant op eventuele voor- en nadelen van elke gewenste situatie. Eerlijk, onafhankelijk, nuchter en zonder poespas. De deur staat altijd open voor een vrijblijvend of verkennend gesprek.” Jouw Hypotheek is gevestigd aan de Weerdingerstraat 42 in Emmen.