Pizzeria ristorante Da Paolo zit op zijn plek aan de Hoofdstraat

Emmen - Pizzeria ristorante Da Paolo heeft begin deze maand zijn deuren geopend aan de Hoofdstraat in Emmen. Eigenaar Giampaolo Pintus is maar wat in zijn nopjes met deze nieuwe, prominente plek voor zijn zaak.

Da Paolo was tot voor kort gevestigd aan het Willinkplein in winkelcentrum De Weiert. Hoewel het restaurant daar over belangstelling van gasten niet te klagen had, kon de 66-jarige Pintus er met zijn horecabedrijf toch niet helemaal uit de voeten. ,,Het pand was te klein, zo was er geen ruimte voor een magazijn. En vaak was het er erg warm.”

Het restaurant aan de Hoofdstraat is daarentegen ruim opgezet. De liefhebber kan er terecht voor diverse vis- en vleesgerechten, pasta’s en pizza’s. De van oorsprong Italiaanse ondernemer vertelt dat zijn zaak qua stijl vergelijkbaar is met Dal Baffo, het restaurant dat hij in het verleden runde aan de Weerdingerstraat. In de kelder beschikt Da Paolo over een winebar. ,,Een keer per maand wordt er een wijnproeverij gehouden”, vertelt Pintus.

Culinaire avond

,,Via onze website kun je je ervoor opgeven. En af en toe gaan we er een culinaire avond organiseren. En ook voor zakelijke feesten, verjaardagen en andere evenementen is de benedenverdieping ook ideaal. En als je wat wilt drinken en een klein hapje erbij wilt, dan kun je ook daar terecht. Er komt een ouderwetse vleesmachine, waarmee je het lekkerste vlees kunt snijden.” Da Paolo verzorgt ook catering. ,,Bent je op zoek naar heerlijke Italiaanse hapjes, dan ben je bij ons op het juiste adres. Het kan allemaal op maat worden verzorgd.”

Kijk voor meer informatie op www.dapaolo.nl