Woonmanifestatie bij Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer

Steenwijksmoer - De 37e editie van de jaarlijkse herfstmanifestatie Oogst van Haverkort Interieurs in het kerkdorp Steenwijksmoer is een ontmoetingsplek voor liefhebbers en makers van design en lifestyle.

Bezoekers proeven verschillende stijlen en sferen in interieur en lifestyle, bekijken primeurs en snuffelen aan de laatste trends en bijzondere noviteiten. „De bezoeker wordt verleid door aantrekkelijke aanbiedingen, die een interieur naar een hoger niveau tillen”, zegt directeur Herman Haverkort.

„Elk jaar doen we ons best om er een fantastisch evenement van te maken”, vervolgt Haverkort. „Oogst biedt bezoekers 10.000 vierkante meter aan woonbeleving, activiteiten, presentaties, innovaties, aanbiedingen en proeverijen. Onze showroom is speciaal ingericht en versierd om iedereen zo sfeervol en feestelijk mogelijk te verwelkomen. Het advieshuis is het middelpunt van Oogst omdat dit de kern is van wat wij de klant bieden: volop aandacht voor alle mogelijke wensen op het gebied van wonen en lifestyle. In de speciale ruimte van het advieshuis vertalen wij interieurdromen naar professioneel advies en een concreet interieurplan dat past bij de klant.”

Haverkort: „De klant wandelt tijdens Oogst door de designstraat en ziet de meest innovatieve ontwerpers en fabrikanten. Men geniet van onder meer onze proeverij van gin-tonic. En zorg er in elk geval voor dat de nieuwe studio’s van Harvink en Passe Partout niet worden gemist.”

Studio

Haverkort presenteert verder een zogeheten ‘low dining’ opstelling in een gloednieuwe Passe Partout studio. „Bezoekers die houden van lekker lang tafelen en relaxed loungen worden heel blij van deze nieuwe trend”, zegt Haverkort. Een andere interieurtrend is die van gerecycled afval, dat via een innovatief proces wordt omgezet in hoogwaardig materiaal. Vertegenwoordigers van Van de Sant, De Ploeg en Belakos Flooring laten in Steenwijksmoer zien wat zij maken van oude visnetten en plastic flessen en tassen. Ook worden presentaties gegeven over onder meer recycling in de woonbranche.

Showroom

Oogst 2019 is van donderdag 17 tot en met zondag 27 oktober in de showroom van Haverkort Interieurs aan de Hoofdweg 89 in Steenwijksmoer, onder de rook van Coevorden. De entree is gratis. Bekijk ook de site www.haverkort-interieurs.nl.