Het Intertoys speelboek is uit!

Aangeboden door: Intertoys Emmen

Deze week is het “enige echte Intertoys Speelboek” uitgekomen. Boordevol met de leukste cadeautjes! Heb jij het boek gemist? Haal hem dan snel op in de winkel.

Intertoys Emmen is een begrip in de regio en hoewel de Intertoys aan de Picassopassage in de Weiert haar deuren heeft gesloten is er natuurlijk gewoon een Intertoys in Emmen. Deze zit op het vertrouwde adres aan de Derksstraat bij Jan van Peer. Naast de fantastische speelgoed collectie die Intertoys landelijk voert, heeft Intertoys Emmen ook een forse lokale invulling. Zo is er naast het Intertoys assortiment een uitgebreide collectie Audio accessoires, Boeken, Bruder, Jueco, Tack Pro, Traxxas RC en nog veel meer. Mocht u onverhoopt iets toch niet kunnen vinden, kan het meestal voor u worden besteld. Intertoys Emmen heeft namelijk buiten de hoofdleverancier Intertoys ook contacten met vrijwel alle andere speelgoed leveranciers en via die weg is bijna alles verkrijgbaar.

Altijd zijn er acties; zo is er nu bijvoorbeeld 15% korting op alle Lego® Technic en Lego® Friends (14 tot 29 oktober), kan je een reis winnen naar LEGOLAND® in Billund en is er elke week een winnaar van de actie “Win je verlanglijstje”

De winkel is anders ingedeeld; zo staan Lego® en Playmobil nu boven en de verjaardags kratjes die je voor familie en vrienden kan vullen (een soort live verlanglijstje) niet meer achter de kassa, maar in de winkel in de wand. Zo kunnen al je vrienden en familie het leukste door jou uitgezochte cadeautje op hun gemak uitzoeken.