Het zijn weer Kinderspaarweken bij RegioBank Heller & Heller

Aangeboden door: Heller & Heller

Met Zilvervloot Sparen en JongWijs regelt u het in één keer goed voor uw kind. Met het bekende Zilvervloot Sparen spaart u een mooi startkapitaal voor uw (klein)kind bij elkaar. JongWijs is een spaar- en betaalrekening voor uw kind zelf. Als u komt sparen ontvangt uw (klein)kind een cadeautje. Wij vertellen u er graag alles over bij RegioBank Heller & Heller Klazienaveen of Schoonebeek.

De perfecte combinatie voor uw kind 

Met Zilvervloot Sparen en JongWijs regelt u het in één keer goed voor uw kind. Tot aan de 18e verjaardag. Met het bekende Zilvervloot Sparen spaart u een mooi startkapitaal voor uw (klein)kind bij elkaar. JongWijs is voor uw kind zélf.

Zilvervloot Sparen: sparen voor de toekomst van uw kind of kleinkind

Alle kinderen hebben dromen. Kleine en grote toekomstdromen. Wat gaan ze doen als ze groot zijn? Studeren, reizen of misschien een eigen bedrijf beginnen. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waar te maken. Wist u dat hoe eerder u begint met Zilvervloot Sparen, hoe hoger de bonus is als uw kind 18 wordt?

JongWijs: stap voor stap leren omgaan met geld

JongWijs is een financieel pakket voor uw kind zélf. Van 0 tot 18 jaar. Hoe ouder uw kind wordt, hoe meer mogelijkheden er zijn. Uiteraard altijd met uw toestemming. En ieder jaar krijgen u en uw kind leuke en leerzame tips van ons. Opent u een spaarrekening voor uw kind tijdens onze Kinderspaarweken dan krijgt uw kind een leuk cadeautje van uw Zelfstandig Adviseur. Wist u dat als uw kind naar de middelbare school gaat uw kind een eigen betaalpas aan kan vragen? En daarnaast kunt u de app op de telefoon downloaden: superhandig en overzichtelijk.

Graag tot ziens tijdens de Kinderspaarweken bij RegioBank Heller & Heller!

RegioBank​ Heller & Heller 
Langestraat 90, 7891 GG Klazienaveen
Europaweg 124, 7761 AL Schoonebeek
T 0591-571000
E info@hellerenheller.nl
I www.hellerenheller.nl