Nieuwe Mitsubishi ASX bij Auto Palace

Emmen - De ingrijpend vernieuwde Mitsubishi ASX staat in de showroom van Auto Palace in Emmen. De uiterst succesvolle, compacte SUV is voorzien van een gewijzigd uiterlijk, een rijkere standaarduitrusting en een nieuwe aandrijflijn met CVT-automaat.

De vernieuwde ASX zet het succes van de compacte SUV voort. Tot op heden zijn er wereldwijd al meer dan 1,3 miljoen exemplaren verkocht. De ASX valt direct op door het compleet nieuwe Dynamic Shield-front (het familiegezicht van Mitsubishi Motors) en de koplampen, dagrijverlichting en mistlampen met LED-verlichting. De nieuw ontworpen LED-achterlichten en bumper maken de achterzijde van de ASX een stuk stoerder.

,,Het interieur van de ASX overtuigt dankzij de verbeterde materialen, nieuw ontworpen bedieningselementen en rijke standaarduitrusting. Neem bijvoorbeeld de ASX Pure. Die is standaard al voorzien van onder meer airconditioning, cruise control, verwarmbare voorstoelen en een met leder bekleed stuurwiel”, zegt bedrijfsleider Peter Verbogt van Auto Palace. Behalve de Pure is de vernieuwde ASX ook leverbaar in twee nog rijkere uitvoeringen.