Firma Ahlers in zee met winkelformule Otak

Coevorden - Al ruim tachtig jaar is het familiebedrijf Ahlers bekend in Coevorden en omstreken. Het bedrijf is begonnen als schilders- en glaszetbedrijf, maar al vrij snel kwam er een winkel bij voor de verkoop van verf, behang en aanverwante producten.

In de loop der jaren is de winkel uitgebreid met de verkoop van glas, vloerbedekking, gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Als nieuwste uitbreiding is het bedrijf dealer geworden van de Otak-groep. Het assortiment wordt uitgebreid met mooie, stoere meubelen, verlichting en woonaccessoires voor een betaalbare prijs. Ahlers ziet het dealerschap met Otak als een toegevoegde waarde om de klant een compleet assortiment aan te bieden voor het mooi en gezellig maken van het interieur. De werknemers zijn nu nog hard aan het werk om de klanten op maandag 7 oktober de gehele collectie van Otak te kunnen presenteren. De Otak-meubelen en accessoires staan door de gehele Coevorder winkel opgesteld.

Vraag genoeg

Directeur Jos Ahlers merkt zelf dat er in Coevorden en omstreken vraag genoeg is naar de producten van Otak. De inrichting van een woning wordt dan ook steeds belangrijker. „In het verleden was het vaak een verfkleur zoeken, behang erbij en dan was het wel goed... Die tijd is geweest. Klanten willen en kunnen nu geheel ontzorgd worden bij het veranderen van hun interieur. Wij als bedrijf kunnen advies geven, opmeetwerk verrichten en samen met onze interieurstylisten de klant helpen als dit nodig is om van een huis een thuis te maken”, zegt Ahlers.