Beauty Salon JOYS viert jubileum met de klanten

Emmen - Beauty Salon JOYS aan de Wilhelminastraat in Emmen viert feest. Het is op dinsdag 1 oktober precies 25 jaar geleden dat Janny Schutrups de zaak overnam. Dat wordt op zaterdag 5 oktober gevierd met een hapje en een drankje. Klanten zijn vanaf 15.00 uur welkom.

De zaak in het Emmer centrum bestaat uit een grote kapsalon voor dames, heren en kinderen, twee schoonheidssalons en een zonnestudio. Ook is er een pedicure aanwezig. Het interieur van de zaak is onlangs opgefrist. ,,Een fijne beleving staat bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Janny. ,,Toen ik het bedrijf in 1994 overnam, gingen Sjoerdtje Kasperts en Janet Kuipers mee. Ze werken nog steeds bij JOYS.”

Schoonheidsspecialiste Grianda Warrink is gespecialiseerd in diverse lichaamsmassages, waaronder de lomi lomi massage. ,,Mensen, die deze massage ondergaan, laten achteraf vaak weten dat ze zich als herboren voelen. De massage geeft nieuwe levenskracht en heeft een stimulerend effect op de spieren, bloedcirculatie, organen, het zeuwstelsel en de zintuigen.”

In de papieren versie van de Emmer Courant is een advertentie met diverse aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Meer informatie op www.beautysalonjoys.nl of op Facebook: joyssalon