Albert Heijn Klaver Kortwijk ondergaat complete metamorfose

Sleen - Albert Heijn Klaver Kortwijk in Sleen sluit 2 november een dikke week lang haar deuren. Het gehele interieur gaat op de schop tijdens deze eerste fase van een flinke verbouwing.

Al maandenlang zijn de ondernemers van Albert Heijn Klaver Kortwijk druk bezig met de voorbereidingen, maar inmiddels is de verbouwing echt in zicht. Reeds in week 41 zullen de bouwvakkers de eerste hand leggen aan het magazijn. De winkel is tot 2 november gewoon toegankelijk voor klanten. Het is de eerste fase van de verbouwing, die in twee delen gerealiseerd zal worden.

Klanten staan veel nieuwe dingen te wachten, zoals een zelfscanplein en een Scan & Go. Ook wordt het assortiment flink uitgebreid. Écht vers staat hierbij centraal. Overigens ondergaat niet alleen de Albert Heijn een complete metamorfose, maar ook het inpandige Veurhuus en de tegenover de supermarkt gelegen drogisterij.

Wintertuin

Zo wordt een heuse wintertuin gecreëerd op het terras van het Veurhuus en transformeert Dio drogisterij Klaver 4 tot een DA-variant. Inwoners van Sleen hoeven zich geen zorgen te maken over hun dagelijkse boodschappen, want hoewel de winkel even gesloten is, hoeven ze hun favoriete winkel niet te missen. In de periode tussen 2 en 11 november -wanneer de winkel gesloten is-, worden namelijk pendelbussen -genaamd de Appie Express- ingezet tussen een tijdelijke bushalte in Sleen en Albert Heijn Klaver Kortwijk in Nieuw-Amsterdam. Deze pendelbussen rijden maandag 4 november, woensdag 6 november, vrijdag 8 november, zaterdag 9 november en maandag 11 november tussen 10.00 en 14.00 uur.

Een receptie staat voor 12 november vanaf 19.00 gepland, waarbij belangstellenden kunnen nemen in het vernieuwde pand. De officiële feestelijke opening is 13 november vanaf 11.00 uur. De verbouwing is te volgen via de Facebookpagina van Albert Heijn Klaver Kortwijk.