Autobahnrukker shockeert weggebruikers op Duitse A31 bij Lingen

Emmen - De politie in het Emsland is met een bijzonder onderzoek bezig. Ze speurt naar een man tussen de 40 - en 50 jaar oud die er schik in heeft om te masturberen langs de Duitse A31, net over de grens bij Emmen.

Het is in ieder geval in korte tijd al twee keer voor gekomen dat de man, nagenoeg op dezelfde plek, ter hoogte van Lingen zijn geslachtsdeel toont aan voorbij razende automobilisten terwijl hij aan het masturberen is.

Politiewoordvoerder Dennis Dickebohm omschrijft het seksuele delict als volgt: ,,Er manipulierte mit heruntergelassener Hose an seinem Geschlechtsteil."

De man houdt van ritme

De man houdt van ritme, want hij is seksueel actief op nagenoeg hetzelfde tijdstip, zes uur ‘s avonds en doet dat tot dusver op dezelfde plek langs de vangrail. ,,Sporen hebben we niet gevonden”, zegt Dickebohm.

Het is er de politie veel aangelegen om de man op te sporen, of op heterdaad te betrappen, omdat het niet alleen om een strafbaar feit gaat, maar automobilisten kunnen ook schrikken of worden afgeleid.

De politie wil niet zeggen of ze maatregelen heeft genomen.

De Autobahn langs de grens met Groningen en Drenthe is ook een geliefd traject voor vele Noordelingen, onderweg naar hun vakantieadres.