Slener ondernemers betrekken nieuw kantoor

Sleen - Twee bekende Slener ondernemers zijn vanaf nu aan de Goornhoek 7 te vinden. De Flinten Makelaardij en Voor Financieel Advies hebben gezamenlijk een nieuw pand betrokken.

Beide bedrijven doen al jaren zaken met elkaar. Peter en Leny Ludwig runnen samen De Flinten Makelaardij en sinds twee jaar is ook zoon Kris in het bedrijf actief.

Renzo Boerma is enkele jaren geleden begonnen met Voor Financieel Advies. Hypotheken, makelaardij en financiële planning hebben veel raakvlakken en dat was dan ook een belangrijke reden om samen een kantoor te betrekken.

Bij De Flinten Makelaardij kun je terecht voor verkoop, aankoop en taxaties. ,,Dit alles voor zowel wonen- als bedrijfs onroerend goed”, vertellen Peter en Leny Ludwig. ,,Wij zijn lid van de NVM, een kwaliteitslabel voor de makelaardij.”

Voor Financieel Advies staat voor het geven van advies aan zowel ondernemers als particulieren. ,,Dat kan gaan over diverse financiële onderwerpen zoals pensioenen, lijfrentes en vermogen”, vertelt Renzo Boerma. ,,Mijn specialiteit is echter hypotheken waarbij ik keuze heb uit zo’n 35 aanbieders. Als gecertificeerd Financieel Planner adviseer ik altijd op basis van besteedbaar inkomen.”

Vrijdag was de opening voor genodigden, zaterdag namen ruim vierhonderd mensen een kijkje aan de Goornhoek 7.