Voetbalvereniging Dalen gaat scheidsrechters opleiden

Dalen - Het is een veelgehoorde kreet: ‘Zonder scheidsrechter geen voetbal’. Om te zorgen dat de wedstrijden van vv Dalen altijd door kunnen gaan, wil de club graag nieuwe scheidsrechters opleiden.

,,Lijkt het je leuk om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? En denk je voldoende leidinggevende capaciteiten te hebben om dat voor elkaar te krijgen? Dan ben jij voor deze cursus de aangewezen persoon”, schrijft het bestuur van de tweedeklasser.

In het beleidsplan staat onder mee dat vv Dalen een vereniging wil zijn waar anderen met plezier naar toe komen, en waar sportiviteit hoog in het vaandel staat.

Praktijkgerichte opleiding

Vv Dalen zorgt tijdens de cursus Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat cursisten met voldoende bagage wedstrijden bij de club kunnen fluiten.

Deelname is gratis, want vv Dalen neemt de kosten voor haar rekening. Tijdens de opleiding zal er worden geoefend op het veld met leidinggeven aan de spelers en het toepassen van de spelregels.

Vier avonden

Het betreft een praktische cursus van vier avonden. De cursusdata zullen aan de hand van de opgaves worden vastgesteld. De cursus wordt gegeven door een KNVB docent. Wie de opleiding met succes doorloopt, ontvangt het diploma Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal.

Aanmelden kan bij Albert Katuin via 0524-512442 of via albertentrijnie@ziggo.nl