Bedrocks hervat seizoen met overwinning

Emmen - Het eerste herenteam van honkbalvereniging Bedrocks uit Emmen heeft in Veenendaal de eerste wedstrijd na de zomerstop met 13-33 gewonnen van Blue Socks.

Verdedigend stond het Emmer team als een huis, maar weinig punten konden worden verzilverd door de Blue Socks, hoewel de ploeg de wedstrijd wel direct begon met een 2-0 voorsprong.

Aan slag ging het aan Emmer zijde echter zeer voortvarend. Vrijwel elke speler had een hele goede dag, met een aantal uitblinkers. Simon Welter, Max Kamp en Kilian Alderlieste hadden elk 4 hits gemaakt. Een aantal zeer fraaie hits zaten hier ook tussen. Bijzonder was de uiterst verre hit van Julian Zoeteman. De bal rolde zo ver het veld in dat hij in staat was alle 4 de honken rond te lopen, een heuse ‘inside the park homerun’.

Met verbazing keken de mannen van Blue Socks naar het spel van de Bedrocks, die ze eerder dit seizoen dus nog ruim hadden verslagen.

Dit keer hadden ze niks in de pap te brokkelen. Onder toeziend oog van inval coach Arjan Koreman die het tactisch prima op orde had, keerden de Emmenaren met een 13-33 overwinning huiswaarts.

Tweede herenteam verliest in Meppel

Het tweede herenteam verloor zondag met 24-2 van Blue Devils uit Meppel. Lichtpuntje in deze wedstrijd was de eerste honkslag van Elles Veltman in haar tweede wedstrijd bij de heren.