Marktplein Emmen verandert in openluchtrestaurant met cabaret

MM Culinair tovert het Marktplein in Emmen zaterdag 31 augustus en zondag 1 september voor de negende keer om tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe.

Restaurants uit Emmen en omgeving laten zich dan weer van hun beste kant zien. Bezoekers kunnen niet alleen van de culinaire hoogstandjes genieten maar ook van de optredens van drie cabaretiers, die onder de titel TRYO ieder een deel van hun (nieuwe) voorstelling try-outen. Het gaat om een mix van cabarettalent en gevestigde namen.

Keiharde grappen

Hilarische anekdotes en keiharde grappen zijn er van van Davey Turnhout, de winnaar van de juryprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, barkeeper en comedian Arjan Kleton brengt horecahumor en Wouter Monden speelt delen van zijn derde show. . Op dit moment tourt Wouter door Nederland met zijn voorstelling ‘Zomaar’.

De presentatie is in handen van comedian Huibert-Jan van Roest, winnaar van het Leeuwarder Cabaret Festival 2019. TRYO wordt zondag van 15.00 tot 17.00 uur gehouden op het ATLAS podium..

Hannah Mae

Singer-songwriter Hannah Mae uit Emmen warmt het publiek vanaf 14.00 uur op. Ze schrijft tegenwoordig veel met artiesten als Daniel Lohues en Ilse de Lange.

MM Culinair duurt zaterdag van 15.00 tot 00.00 uur en zondag van 14.00 tot 21.00 uur.