FOTO’s: Kinderen genieten van Coevorder spelmiddag voor Joëlle’s helping hand

Coevorden/Barger-Compascuum - Een groep Coevorder vrienden hield zaterdag een spelmiddag op het terrein van Garage Driehuizen. Aan de Rembrandtlaan in de Coevorder wijk Poppenhare deden kinderen van 5 tot en met 12 jaar mee aan allerlei spelletjes. De opbrengst van de spelmiddag is 260 euro en dat bedrag gaat naar Stichting Joëlle’s helping hand.

Deze stichting is van Marco en Silvia Koops uit Barger-Compascuum. Zij geven met Joëlle’s helping hand financiële steun aan minima wiens kind kind opgenomen is op de kinder intensive care van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). De stichting zet zich in voor een vergoeding van bijvoorbeeld overnachtingskosten in het Ronald McDonald Huis in Groningen, maar ook voor maaltijden en parkeerkaarten.

Suikerspinnen

Bij Garage Driehuizen kon zaterdag gedoneerd worden en bezoekers kochten er bijvoorbeeld een gehaktbal of broodje hamburger. Voor de kinderen had de organisatie suikerspinnen en popcorn geregeld.

Ook Marco en Silvia Koops lieten hun gezicht zien in Coevorden en zagen dat het goed was. Met de stand van Joëlle’s helping hand staan zij zondag op de 31e editie van het Emmer Internationale Vliegerfestival aan de boorden van de Grote Rietplas.