Jannes zingt en signeert bij Blokker Emmen

Zanger Jannes heeft een nieuwe cd uitgebracht: ‘Liever bij jou’. Die signeert hij zaterdag 24 augustus bij het filiaal van Blokker aan de Noorderstraat in Emmen. Ook zal hij een paar nummers van de plaat zingen.

Het album met veertien nieuwe liedjes is tot stand gekomen met zijn vaste schrijf- en productieteam. Daarnaast schreef Jannes zelf ook mee aan één liedje op het nieuwe album: het ‘oude’ nummer ‘M’n Meisje Uit Arcadia’ kreeg een make-over en is een van de liedjes op het nieuwe album.

Het bezoek van Jannes aan de Blokker in Emmen start om 14.30 uur.

De loopbaan van Jannes in een notendop

De carrière van Jannes komt op gang als familie en vrienden hem op een feestje vragen om te zingen. Dat optreden maakt zoveel indruk dat vader Jopie Wolters (van Jopie’s cd’s in Klazienaveen) het zo regelde dat zijn zoon een eerste singletje kon opnemen. Dat resulteert in 1999 in het plaatje Ben Jij Bij Me. Het succes komt als hij de handen ineen slaat met producer Martin Sterken uit Nieuw-Weerdinge.

De debuutplaat Bella Bianca doet het aardig, maar dat succes verbleekt met de opvolger: Van Casablanca naar Napoli. Dat in 2002 uitgebrachte album betekent de landelijke doorbraak van Jannes, vooral dankzij de megahit Ga Maar weg. Wat volgt is een reeks succesvolle albums en optredens, met als voorlopig hoogtepunt de viering van zijn 15-jarig jubileum in het Gelredome in oktober 2017.