Flinke mishandeling bij recreatieplas Bosmeer: man meerdere keren in gezicht geschopt

Ellertshaar - Bij een vechtpartij dinsdagmiddag bij recreatieplas Bosmeer, tussen Schoonloo en De Kiel, is een man meerdere keren in zijn gezicht geschopt.

De politie tast nog in het duister over wat er zich precies heeft afgespeeld. Getuigen, alsmede de aangifte van het slachtoffer, moeten daar duidelijkheid over geven.

De mishandeling vond even voor zes uur ’s middags plaats. Politiewoordvoerder Kalina Pruntel spreekt van een flinke mishandeling: ,,Volgens getuigen kregen twee mannen het om onbekende reden aan de stok met elkaar en daaruit volgde een vechtpartij. De dader schopte het slachtoffer daarbij meerdere keren in het gezicht en ging er daarna vandoor.”

Aansluitend is het slachtoffer volgens Pruntel op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis voor controle gegaan. ,,Zijn verwondingen zijn onbekend.”

Signalement

Pruntel zegt over een ‘vrij summier’ signalement van de dader te beschikken. Volgens haar was het op het moment van de vechtpartij niet erg druk bij de recreatieplas.

,,Inmiddels hebben wij een paar getuigen gesproken. De dader zou kort haar hebben, had twee boodschappentassen bij zich en zou een grijs mouwloos shirt hebben gedragen, maar meer informatie over hem zullen wij via aanvullende tips te weten moeten komen. Tevens heeft het slachtoffer ons gemeld aangifte te zullen doen, waardoor we in ieder geval zijn kant van het verhaal te weten komen, maar die is nog niet opgenomen.”