Landal GreenParks verlengt contract met Fonville

Coevorden / Emmen - Landal GreenParks en Fonville Schoonmaakbedrijven werken ook de komende jaren samen. Dat betekent dat het Coevorder schoonmaakbedrijf de schoonmaak verzorgen op de vakantieparken van Landal.

Tijdens de feestelijke ondertekening waren namens Landal GreenParks Director Facility Support Anneke Mezger, Procurement Buyer Lianne van den Hoorn en Support Manager Cleaning & Facilities Dick Renkel aanwezig.

Namens Fonville waren Directieleden Eric Ambergen en Gerrie Westenbrink vertegenwoordigd. Zij werden vergezeld door Divisiemanager Arno Bloks en Manager Stafbureau Marcel Mink. De directieleden benoemden de kernwoorden voor het afsluiten van de nieuwe mantelovereenkomst: innovatie, gastbeleving en de gezamenlijke visie op duurzaamheid vormen het vertrouwen dat ten grondslag ligt aan deze duurzame samenwerking.

Om de ondertekening kracht bij te zetten ontvingen alle aanwezigen namens Fonville Schoonmaakbedrijven een appelboom. De appelboom staat voor vertrouwen, dankbaarheid en duurzaamheid; waarden die ook van toepassing zijn op de samenwerking tussen beide organisaties.

Gerrie Westenbrink vertelde tijdens zijn korte toespraak: ,,Fonville is trots op het vertrouwen dat we van Landal GreenParks hierbij krijgen.” De directeur memoreerde verder dat de inmiddels jarenlange samenwerking tussen Fonville en Landal niet vanzelfsprekend is; er wordt keihard voor gewerkt. ,,Het is werkelijk topsport wat onze medewerkers iedere week weer waarmaken op de parken; zij doen het werk en zorgen samen met het gehele team voor een 9+ gastbeleving.”

Volgens Anneke Mezger van Landal GreenParks is het partnerschap gebaseerd op vertrouwen en moeten beide bedrijven samenwerken voor de ultieme gastbeleving. ,,Landal ziet de medewerkers van Fonville op haar parken als onderdeel van de Landal-organisatie. We zijn trots op hetgeen er bereikt is en wordt.”