ProFit Gym opent zijn deuren in Emmen

Emmen - ProFit Gym opent op zaterdag 31 augustus zijn deuren aan de Nijbracht 45 in Emmen. ,,We gaan hier straks verschillende groepslessen en fitnessmogelijkheden aanbieden”, vertelt eigenaar Rutger Brakel.

,,Wij zijn niet een sportschool waar je betaalt en daarna gewoon maar aan de slag gaat. Wij staan er voor onze leden. Heb je hulp nodig of zoek je motivatie, dan ben je bij onze medewerkers aan het juiste adres.” Bij ProFit Gym kun je terecht voor 28 verschillende soorten lessen. ,,Allemaal met een professionele trainer die je erdoor helpt wanneer je het moeilijk hebt.”

Persoonlijke aandacht

Bij ProFit Gym draait het om persoonlijke aandacht en begeleiding. ,,Wij geloven dat dat het succes is om te zorgen dat onze sporters met plezier en betere resultaten aan de slag kunnen. Daarom doen wij er ook alles aan om te zorgen dat ze hun doelen behalen. Dat doen we met trainingsschema’s op maat en desgewenst elke vier tot zes weken een persoonlijke meting.” Naast de schema’s en metingen zijn alle resultaten bij te houden in de app van ProFit Gym. ,,Met ons complete all-in aanbod vind je alles wat je nodig hebt om jouw doel te behalen. Of dat nu afvallen is, gewoon lekker fit willen blijven of een speciaal doel, alles is mogelijk.” Het complete aanbod van de sportschool valt samen onder één abonnement. ,,Dus geen onverwachte kosten.”

In de eerste maanden heeft ProFit Gym een openingsactie. Bij een tweejarige sportabonnement sport je de eerste twee maanden gratis, kies je voor een jaar- of halfjaarabonnement dan sport je één maand gratis. Voorafgaand aan de opening staan op zaterdag 17 en 24 augustus kennismakingsdagen op het programma.

Kijk voor meer informatie op www.profitgym.nl