Nieuw logo voor nieuw zwembad Aquarena

De bouw van het nieuwe zwembad Aquarena is bijna klaar. Dat vraagt om een nieuw logo. Inmiddels prijkt het nieuwe logo van het nieuwe zwembad Aquarena op Businesspark Meerdijk in Emmen aan de gevel. Dit logo komt de komende periode op steeds meer uitingen van het nieuwe zwembad terug. Op 21 september is de opening van het nieuwe zwembad.

Wethouder René van der Weide is zeer te spreken over het nieuwe logo: “Aquarena is een bekend begrip in en om Emmen. En uit onderzoek bleek dat bezoekers van het zwembad de naam Aquarena graag wilden houden. Door het gebruik van frisse kleuren, hangt er ook écht iets op de gevel. In de letter zie je golven die verwijzen naar water. Het eindresultaat wordt steeds meer zichtbaar.”

Projectinformatie

In opdracht van Gemeente Emmen bouwt Koenen Bouw het nieuwe zwembad. Een prachtig ontwerp van Wind Design + Build. Het nieuwe Aquarena krijgt drie baden. Een 25 meter wedstrijdbad met acht banen. Een bad met beweegbare bodem met een klimwand, duikplank en een groot (televisie)scherm. In dit bad is het mogelijk te aquasporten, trimzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen te volgen. Het derde bad is het recreatiebad met glijbanen, een Doe&Ontdekgedeelte voor kleintjes en wellness-voorzieningen (sauna, infraroodcabine en stoomcabine).