Assen installatietechniek & badkamers beleeft prachtig lustrumfeest

Sleen - Een paar honderd mensen namen afgelopen weekend de moeite om het 40-jarig lustrumfeest bij Assen installatietechniek & badkamers in Sleen te bezoeken.

Tijdens het evenement lieten toeleverende bedrijven de nieuwste snufjes zien: energie zuinige verlichting, mooie kleurrijke accessoires, de allernieuwste techniek in douchekoppen, etc. Een ergotherapeute demonstreerde hoe een badkamer of toilet, voor ouder wordende of invalide mensen, eenvoudig aangepast kan worden, zodat men langer thuis kan blijven wonen. Ook in de vernieuwde showroom met badkamers in allerlei sferen, van het bedrijf zelf, gaf het eigen personeel uitleg en demonstraties.

De kinderen konden geschminkt worden en speelden uitbundig op het grote springkussen. In het mobile café werd voor lekkere drankjes gezorgd. Bezoekers gingen met een goed gevulde goodie bag naar huis.

Eigenaar Arno Assen kijkt terug op een prachtig weekend. "Het was opvallend hoeveel klanten langs kwamen. Dat geeft een fijn gevoel, want dan doen we het blijkbaar goed. Natuurlijk waren er zakenrelaties, familie en vrienden; we zijn bedolven onder de meest mooie kleurrijke boeketten, en andere cadeaus. Ik heb ook diverse nieuwe gezichten gezien: Misschien zijn zij de klanten voor de toekomst."

Tijdens het feest werd een HR-ketel verloot onder de aanwezigen. De winnaar wordt binnenkort bekendgemaakt.