FOTO’s: Emmen centrum twee dagen grote speeltuin

Emmen - De stadsvloer en het Raadhuisplein in Emmen staan dit weekend in het teken van het Alles Kids in Drenthe Festival. Het is de negende keer dat dit gratis te bezoeken tweedaagse kinderfestival wordt georganiseerd voor kinderen tot en met vijftien jaar.

Het festival staat ook deze keer garant voor veel klimmen, klauteren, knutselen, spelen en vooral veel plezier hebben. Op de eerste dag van het kleurrijke festival was het zaterdag één al gezelligheid en lekker druk in de Vlinderstad.

Behalve dat er veel viel te spelen, waren er ook artiesten naar het Alles Kids in Drenthe Festival gekomen zoals The Fletchers, Jeronima, Sterre, Reduan en de vier stoere mannen van Fource. Vooral de vrouwelijke fans wilden maar al te graag met het viertal op de foto.

De sportievelingen konden peddelsurfen en meedoen aan bubbelvoetbal. De ambulance, brandweer, dierenambulance en politie waren ook van de partij. Daarnaast kon er geknutseld worden en op het waterrijke Raadhuisplein lagen bootjes klaar om in te varen.

Het festival is zondag tot 17.00 uur.