FOTO's: Tweede herenteam Bedrocks wint thuiswedstrijd van Animals

Emmen - Het tweede herenteam van Bedrocks uit Emmen hebben zondag hun tweede zege van het seizoen binnengehaald. De honkballers wonnen op eigen veld van Animals uit Dieren.

Bedrocks begon de wedstrijd onder leiding van plaatscheidsrechter Robin en veldscheidsrechter Melvin Brandjes met Davey Paulussen als startend werper op de heuvel. Paulussen moest in de eerste inning duidelijk in zijn ritme komen, maar kreeg slechts één run tegen. In het verloop van de wedstrijd ging hij steeds beter draaien en kreeg hij nog maar twee runs tegen. Closer Fernando Acevedo deed wat er van hem verwacht werd en gooide de wedstrijd in de laatste inning op slot.

De Emmer slagploeg draaide de afgelopen wedstrijden wat stroef, maar zondag werd er duidelijk beter geslagen. onder andere door honkslagen van Colin Ramakers en Davey Paulussen kwamen de Bedrocks na de eerste inning op een 3-1 voorsprong. De onervarenheid van de Animals kwam in sommige situaties duidelijk naar voren. De Bedrocks profiteerden daarvan vooral door snel en scherp honklopen. In het verloop van de wedstrijd liepen de Emmenaren uit naar 10-3 o.a. door een 2-honkslag van Harrie van Vondel en 3-honkslagen van Fernando Acevedo en Jeffrey Brandjes.

Er is duidelijk een stijgende lijn in het spel van de Emmenaren te zien. Hopelijk wordt deze stijgende volgende week in de thuiswedstrijd tegen de High Tech Hitters uit Enschede voortgezet.