Neem kijkje tijdens bouw van nieuwe Aquarena

Emmen - Alles aan het nieuwe zwembad van Emmen wordt anders, behalve de naam: Aquarena. Wie benieuwd is naar de vorderingen van de bouw van het pand kan zaterdag 15 juni in het kader van de Dag van de Bouw een kijkje nemen.

Bezoekers maken daarnaast middels een puzzeltocht kans op een  abonnement, waarmee zij drie maanden gratis onbeperkt recreatief kunnen zwemmen.

Naast de puzzeltocht is het mogelijk een persoonlijke foto met een Caribisch tintje te ontvangen, kinderen kunnen badeendjes vissen en er staat een ijscokraam. Medewerkers van Aquarena, Koenen Bouw, Wind Design + Build zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over het ontwerp en de bouwwerkzaamheden van Aquarena.

Drie baden

Koenen Bouw is verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe zwembad dat drie baden gaat krijgen. Een 25 meter wedstrijdbad met acht banen. Een bad met beweegbare bodem met een klimwand, duikplank en een groot (televisie)scherm. In dit bad is het mogelijk te aquasporten, trimzwemmen, recreatief zwemmen en het volgen van zwemlessen. Het derde bad is het recreatiebad met glijbanen, een Doe&Ontdekgedeelte voor kleintjes en wellness-voorzieningen (sauna, infraroodcabine en stoomcabine).

De open dag is tussen 10.00 en 16.00 uur.