Tennisclub Bargeres maakt zich op voor Zomer Challenge

Emmen - Tennisclub Bargeres biedt een sportieve uitdaging voor voetballers, hockeyers, handballers en alle andere sportievelingen. De grootste tennisvereniging van Drenthe start zondag 16 juni met de Zomer Challenge voor mensen vanaf 18 jaar.

Voorzitter Helenus de Reus van Tennisclub Bargeres viel het op dat veel sporten een zomerstop hebben, terwijl de weersomstandigheden ideaal zijn om lekker buiten te sporten. Om hierop in te spelen heeft de tennisclub een tijdelijk lidmaatschap gecreëerd. Het is een flexibel abonnement voor een periode van 3,5 maand (tot 1 oktober). Mensen kunnen onbeperkt tennissen op de zeven smashcourt en twee gravelbanen. De deelnemers krijgen beginselen van het tennis uitgelegd in vier tennislessen.

De lessen worden verzorgd door Ruud Koning van de Tennisschool Koning en die worden afgesloten met een recreatief toernooi voor iedereen. Een groep talenten van Tennisclub Bargeres speelt op een hoog landelijk niveau. Belangstellenden kunnen contact opnemen via e-mail: zomer@tcbargeres.nl.